OSMANİYE / KADİRLİ - Çukurköprü İlkokulu

Ock

Okulumuzda Osmaniye Okuyor-2 kapsamında okuma saati çizelgemiz oluşturulmuştur.Kitap kumbaram etkinliği yapılmıştır.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI.

İlçe Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Nis

Okulumuz Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı.

Mrt

Okulumuzun Yıldız Kız Futsal takımı il geneli yapılan turnuvada ikinci olmuştur.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü  ve Mehmet Akif ERSOY anma töreni yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Kadirli Rehberlik Araştırma merkezinde gelen öğretmenler öğrencilere ve velilere seminer verdi.

Ekm

OKULUMUZDA KADİRLİ RAM TARAFINDAN PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Ekm

Okulumuz eTwinning Kalite Belgesi almıştır. Bu kapsamda öğretmenimiz Günseli PARLAR hanıma,öğrencilerimiz Alperen DEMİRSAN ve İmran DEMİRSAN'a teşekkür ederiz.Ayrıca emeği geçen tüm öğrencilerimize ,okul idaresine ve öğretmen arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.Yeni kalite belgeleri için çalışmalarımız devam edecektir.

Haz

Öğretmenimiz Güven ÖZCAN Bey ve öğrencileri Nur KALAYCI ve Sinem ÖZKARAMAN'a bu güzel çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

SU HAYATTIR İSRAF ETMEYELİM.

Mrt

Bahçemizde bulunan 10 adet turunç ağacına limon aşısı yapıldı. Bu çalışmada bize yardımcı olan Okul Aile Birliği Başkanımız Yusuf Bey'e ve arkadaşı Musa Bey'e teşekkür ederiz.

Şbt

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İiyas Bey ve Şube Müdürümüz sayın Fehmi HAYTAOĞLU'nun Okulumuzu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Değerli yöneticilerimize  nezaket dolu ziyaretlerinden ötürü, sonsuz teşekkür eder; saygılar sunarız.

Okulumuzda 12-18 Aralık Tutumluluk ve Yerli Malı Haftası kutlandı.